Kórházban

Tagged: kórház születés

Délelőtt, fél napos koromban meglátogatott Mandrik nagyapa és nagyanya, de mivel anya még nem volt mellettem, csak megmutattak nekik a kedves ápoló nénik és már menniük is kellett. Jó hely volt az intenzív osztály, de hiányzott anya. Később odavittek anyához, így sokkal jobb kedvre derültem. Bejött apa és Jenei mama is, de ők sem maradhattak sokáig, mert nem volt látogatási idő, vagy micsoda. Később apa visszajött, amikor már ez a látogatás volt, így maradhatott is egy kicsit.

Anyával a folyosón
Anyával a folyosón

Anyával és nagymamával a folyosón
Anyával és nagymamával a folyosón

Ilyen jó kis mozgatható ágyam volt a kórházban
Ilyen jó kis mozgatható ágyam volt a kórházban

Mindenkinek tetszett a ragtapaszom
Mindenkinek tetszett a ragtapaszom

A többi kórházi nap nem volt túl változatos. Napközben anyával játszottunk, meg ismerkedtünk, délután apa jött látogatni, illetve nagymama is volt még bent nálam. Kedves volt velem mindenki, kicsit sajnáltam is, amikor el kellett menni.

Anya kezében alszom
Anya kezében alszom

Apa kezében alszom
Apa kezében alszom

Apa kezében a lábam
Apa kezében a lábam

Apa kezében a kezem
Apa kezében a kezem

2 hozzászólás

  • cheap jordans said

    There are actually a lot of particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to convey up. I supply the ideas above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you bring up the place a very powerful factor will probably be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round things like that, however I'm sure that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls really feel the affect of only a second抯 pleasure, for the rest of their lives.

  • golden goose sneakers said

    I'm commenting to make you understand of the exceptional encounter my child had browsing your blog. She came to find many details, which included how it is like to have a marvelous coaching style to get many others with ease completely grasp some specialized subject matter. You actually surpassed our own expectations. I appreciate you for providing those beneficial, dependable, explanatory and even cool tips about this topic to Jane.

Hozzászólás hozzáadása